wij voorzien in installatie & onderhoud

alles onder 1 dak

Installatiewerkzaamheden nieuwbouwproject

installatiewerk nieuwbouwwoning

Govers Voss Installatiebedrijf installeert niet alleen eigen badkamers en keukens. Onze loodgieters leggen ook alle faciliteiten aan om uw nieuwbouw woning te voorzien van water en energie. Denk aan het aanleggen van riolering, waterleiding, gasleiding, verwarming en airconditioning.

renovatie

Is uw woning niet duurzaam? Wilt u uw badkamer op laten knappen? U kunt bij ons ook terecht voor een renovatie van uw woonruimte. Onze vakmensen realiseren de verbouwing van A tot Z, van sloopwerk tot montage leveren wij een compleet  afgewerkte en gebruiksklare keuken of badkamer aan. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren in bijvoorbeeld het verlagen van uw gasverbruik, waarvan wij de installatie vervolgens ook op ons nemen. Hierover leest u meer onder het kopje ‘verwarming’.

Badkamer renovatie
Badkameropstelling: Villeroy & Boch, Vasco, AXOR, HansGrohe, Keuco, Geesa, Geberit

verwarming

Het is belangrijk om een goed keuze te maken voor het verwarmingssysteem van uw woning. Van appartement tot vrijstaande villa, en van een gemiddeld huishouden tot een zakelijk bedrijfspand. Onze deskundige medewerkers adviseren in een cv-ketel passend in uw situatie. Of misschien is een duurzame warmtepomp wel de oplossing. Natuurlijk nemen wij ook graag de installatie en het onderhoud voor onze rekening.

leidingwerk

Als allround installateur verzorgen we alle leidingwerk voor gas- en wateraansluitingen. Daarnaast plaatsen we waterontharders en bent u ook voor rioolaanleg en –onderhoud bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen en werken we volgens alle geldende voorschriften. Een veilig idee!

Badkamer opstelling: ELIS, Dombracht

kom ook bij ons voor

duurzame oplossingen

Dakbedekking & Zinkwerk

Dakbedekking & zinkwerk

Ook op het dak kunnen onze medewerkers prima uit de voeten! Bijvoorbeeld voor de aanleg, renovatie of het onderhoud van daken en goten. We kunnen overweg met uiteenlopende materialen, van bitumen en kunststof tot zink.

airco & ventilatie

Een aangenaam klimaat binnenshuis begint met een goed ventilatiesysteem. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen kiezen voor airconditioning. Ideaal om ook zomers het hoofd koel te houden. We spelen in op deze toenemende vraag en zorgen voor een deskundige aanleg en natuurlijk regelmatig onderhoud.

airconditioning en ventilatie
Stofzuiginstallaties

stofzuiginstallatie

Hygiëne en comfort gaan optimaal samen in een stofzuiginstallatie. Met een krachtige stofzuigunit op een centrale locatie in uw woning of bedrijfspand en stofzuigcontacten op slimme plaatsen, heeft u altijd snel en efficiënt een schone omgeving. Wij regelen de aanleg en het onderhoud, u hoeft alleen nog de slang in te pluggen en stofzuigen maar!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen over toekomstige installatiewerkzaamheden, of over service contracten die we kunnen aanbieden? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Sluit Menu